søndag 12. februar 2012

Kredittkort med drivstoffordeler

Det finnes mange forskjellige kredittkort, noen av dem med bedre fordeler enn andre, og det kan være lurt å ha flere av dem om du ønsker de forskjellige fordelene. En av fordelene er kredittkort med drivstoffordeler. I praksis betyr det at kredittkortet, om du bruker det, gir deg rabatt på bensin og diesel. Kjører du mye bil har du her mye å spare. Noen kort gir hele 30-50 øre rabatt på listeprisen til bensinstasjon kjedene. 

Finn frem til det kredittkortet som har avtale med din faste bensinstasjon, slik at det blir enklest å utnytte de gode fordelene som drivstoffrabatten gir. Innimellom så vil det også komme nyhetsbrev i posten med ekstra gode fordeler på andre ting som bensinstasjonen tilbyr, som spylervæske og mat. De forskjellige kredittkortene har fordeler med forskjellige bensinstasjoner, men noen har til og med avtale med flere av dem, slik at du ikke blir bundet opp til din lokale stasjon.

For å få et kredittkort med drivstoffordeler er det bare å søke som på vanlig måte, de vil gjerne ha informasjon om sivilstatus, jobb, personlig info og bekreftelse på at du har inntekt ved å vise til selvangivelse og lønnsslipper. Ha det klart om du skal søke, gjerne skannet inn på PC-en som en PDF fil. Det vil gjøre det enklere og raskere å få godkjennelsesprosessen igjennom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar